مرکز آموزشی و دکوراسیونی کفپوش موکت دیوارپوش و چمن مصنوعی

بهترین ها را داشته باشید
طبقه بندی موضوعی
  • ۰
  • ۰

طراحی دکوراسیون داخلی خانه انتخاب انواع کفپوش ساختمان و پارکت از اهمیت ویژه ایی برخوردار است. چرا که علاوه بر زیبایی که به محیط می دهد، فضای کلی محیط را نیز تغییر می دهد. بهتر است برای دوری از هر گونه نارضایتی در طراحی داخلی خانه کفپوش مناسب برای خانه خود را خودتان انتخاب کنید و این یعنی باید به تحقیق در مورد مدل ها و ویژگی ها مختلف پارکت ها یا کفپوش ها بپردازید و تمامی جوانب را درنظر بگیرید.

کفپوش منزل

رای مثال اگر برای طراحی دیوار خانه از کاغذ دیواری با طرح و رنگ قوی استفاده کرده اید بهتر است برای کف خانه کفپوشی ساده، بدونه طرح و خلوت استفاده کنید تا نوعی تعادل در محیط برقرار شود.

برای پوشش دادن کف خانه گزینه های زیادی جلوی روی شماست اما اینکه کدام گزینه به دکوراسیون و نوع چیدمان و مهم تر از همه سلیقه شما بیشتر جور درمی آید نیاز به بررسی دارد و البته به میزان پولی که برای ترمیم یا بازسازی کف خانه تان کنار گذشته اید و همچنین سبک زندگی شما بستگی دارد.

بهترین کفپوش ها برای منزل

بدیهی است که همه ما طالب بهترین ها و زیباترین ها هستیم. اما حساب کرده اید برای زیباتر کردن فضای منزل تان چقدر باید هزینه کنید؟ یا اینکه اصلا کدام یک از گزینه های موجود با توجه به سبک زندگی خاص شما، برایتان مناسب تر است؟ مثلا ممکن است مجبور باشید برای مکان های پر رفت وآمد خانه تان، زیبایی را در اولویت دوم و سوم قرار دهید و نظرتان بیشتر به سمت کیفیت و دوام جلب شود.

گاهی هم پیش می آید کفپوش مناسب را انتخاب کرده اید اما وقتی به قیمت آن و پول توی جیبتان نگاه می کنید، نپسندید. برای یک خرید مناسب، قبل از مراجعه به بازار باید گزینه های احتمالی را بررسی کرد.

پارکت و لمینت
 چند وقتی است که بازارشان داغ شده و با وجود اینکه قیمت بالایی دارند باز هم محبوبیت دارند. این کفپوش ها انواع مختلفی دارند، اگر کامل از چوب های جنگلی ساخته شده باشند پارکت و اگر از یک یا 2لایه نازک ام دی اف ساخته شده باشند، لمینت نامیده می شوند.

به کف اتاق متصل نمی شوند به گونه ای طراحی شده اند که با توجه به شیار موجود در کناره این کفپوش ها به هم متصل می شوند و قابلیت این را دارند که درصورت خرابی یک قطعه خیلی راحت قطعه سالم را جایگزین کرد.

نکته اقتصادی:شیک و همه پسند هستند و از استحکام بالایی برخوردارند. نگهداری شان سخت نیست و خیلی راحت تمیز می شوند. پارکت و لمینت به راحتی روی انواع سطوح مانند بتن و سیمان به کار می آیند و عایق خوبی برای سرما و گرما و صدا هستند.

اما در مقابل رطوبت و انقباض و انبساط، انواع قدیمی پارکت ضعف دارند. در عین حال، کمتر لازم است نگران اشیای شکستنی خود باشید. نوعی از این پارکت ها هستند که سطحی انعطاف پذیر دارند و شدت ضربه وارده به شیء را کم می کنند. برای خرید هر متر کفپوش چوبی با توجه به کیفیت ساخت، مبلغی بین50تا 200هزارتومان باید بپردازید.

 

مناسب ترین کفپوش ها برای منزل

سرامیک
 قبل تر که کف خانه ها را موزائیک می کردند، خانم های خانه سعی می کردند با فرش های رنگارنگ و نهایتا یک تکه موکت برای کناره ها روی موزائیک ها را بپوشانند اما با ورود سفال پخته شده ای به اسم سرامیک به خانه های مردم اوضاع فرق کرد. سایز قالی ها کوچک تر شد تا زیر کار مشخص شود. گل های قالی هم رنگ شان پرید و همه سعی کردند رنگ فرش را با رنگ و طرح سرامیک های کف خانه هماهنگ کنند.

سرامیک ها انواع متفاوتی در جنس و طرح و رنگ دارند و البته قیمت شان هم با توجه به همین موضوع بالا و پایین می شود. هنگام خرید سرامیک حتما روی بسته بندی اش را بخوانید چون اصولا 4یا 5نوع سرامیک داریم که هر کدام دارای خصوصیات خاص خودشان هستند.

این خصوصیات مو به مو روی بسته بندی محصول درج شده اند. هنگام خرید روی این نوشته ها حساس شوید:درجه کیفیت، ضریب اصطکاک، میزان جذب آب، مقاومت در برابر ضربه، PEI و... . تکلیف درجه کیفیت که مشخص است.

این درجه هر چقدر به سمت ابتدای الفبای انگلیسی برود بهتر است. PEI همان میزان سائیدگی است که قابلیت یک کاشی یا سرامیک را در برابر سائیدگی نشان می دهد. توجه داشته باشید فقط سرامیک های براق دارای چنین گزینه ای روی بسته بندی هستند؛ یعنی اگر سرامیک مات انتخاب کرده اید دنبال این گزینه نگردید.

میزان جذب آب نشان دهنده این است که سرامیک مورد نظر قابلیت استفاده در فضای - و مرطوب را دارد یا خیر؛ اگر سرامیک را برای استفاده در حمام یا سرویس بهداشتی می خواهید این گزینه برایتان خیلی مهم باشد. درجه اصطکاک هم میزان لیزی سرامیک را نشان می دهد. هرچقدر عدد روی برچسب بیشتر باشد نشان دهنده این است که احتمال لیز خوردن شما روی سرامیک انتخابی تان کمتر است.

نکته اقتصادی:شست وشو و پاک کردن لکه های ایجاد شده روی سطح سرامیک آسان است. خیلی دیر هم خراب می شود اما در کنار این دو مزیت مهم، معایبی هم دارد؛ اول اینکه سرد است. این سرد بودن در زمستان باعث می شود دیرتر خانه تان گرم شود.

دومین عیب مربوط به درزهای بین سرامیک هاست. این درزها پس از مدتی چرک و کثیف شده و پاک کردنشان شما را به زحمت خواهد انداخت. ضربه محکم هم باعث ایجاد ترک و درنهایت پریدگی لعاب روی سرامیک ها می شود و همین موضوع باعث می شود زیبایی خود را از دست بدهند.

سرامیک ها به خاطر سطح صاف و لغزنده ای که دارند فرش یا موکت روی آن سر می خورد، طوری که ممکن است چندبار در روز مجبور باشید فرش و موکت خانه را سرجای اول برگردانید. این موضوع اگر بچه کوچکی در خانه داشته باشید بیشتر مشهود است. قیمت هر متر سرامیک، بین 25تا 400هزار تومان است.

موکت
 یکی از مرسوم ترین انتخاب ها برای پوشش دادن کف خانه است. انواع موکت ها بسته به طرح و رنگی که شما انتخاب می کنید می توانند خانه شما را بزرگ تر، گرم تر یا شلوغ تر از چیزی که هست نشان دهند.

اما خرید موکت نیازمند این است که معلوم کنید موکت را برای کدام قسمت خانه می خواهید؛ پر رفت وآمد است یا کم رفت وآمد؟ در خانه بچه کوچک دارید یا خیر؟ و مهم تر از همه اینها، می خواهید چقدر برای خرید خرج کنید؟ موکت ها به دلیل طرح و رنگ و نقش گسترده ای که دارند راحت تر با دکوراسیون خانه ها هماهنگ می شوند.

ضمن اینکه موکت ایمنی بیشتری دارد؛ یعنی شما مطمئن هستید که درصورت خیس بودن کف پایتان روی موکت لیز نمی خورید. یکی دیگر از دلایل محبوب بودن این کفپوش ها عایق بودنشان است. خانه های موکتی در تابستان خنک تر و در زمستان گرم ترند، علاوه بر این دو مزیت، عایق صدا هم هستند.

انعطاف پذیرند، نگهداری شان آسان است و خیلی زود هم تمیز می شوند. اگر لیوانی، بشقابی یا چیزی از دست تان سر بخورد و روی موکت بیفتد شکستنش به این بستگی دارد که از چه ارتفاعی و با چه شدتی زمین بخورد.

نکته اقتصادی:شما با هر میزان بودجه ای که دارید می توانید راهی بازار شوید و به مقدار مورد نیاز موکت تهیه کنید.چون قیمت موکت های موجود در بازار ازمتری 8تا 65هزار تومان متفاوت است. البته اگر قصد خرید موکت های با کیفیت خیلی بالا را دارید، باید 150هزار تومان یا حتی بالاتر هم برای هر مترش بپردازید.

چطور محاسبه کنیم؟
 یک نقشه ساده و دم دستی از منزلتان بکشید. با متر اندازه دیوارها را بگیرید و روی کاغذ کنار هر دیوار اندازه اش را بنویسید. بعد از این کار باید مساحت را حساب کنید. حالا باید آن قسمت هایی را که قصد دارید سرامیک یا پارکت کنید به مستطیل هایی تبدیل کنید تا بتوانید مساحت را به دست بیاورید.

آخر کار هم همه مساحت های به دست آمده را با هم جمع کنید. عدد به دست آمده میزان سرامیک و پارکتی است که شما احتیاج دارید که البته باید چند متر بیشتر سرامیک بخرید که پرتی ها را بپوشاند. عدد به دست آمده را در قیمت کفپوش مورد نظرتان ضرب کنید.

منبع : نمناک

نظرات (۰)

هیچ نظری هنوز ثبت نشده است

ارسال نظر

ارسال نظر آزاد است، اما اگر قبلا در بیان ثبت نام کرده اید می توانید ابتدا وارد شوید.
شما میتوانید از این تگهای html استفاده کنید:
<b> یا <strong>، <em> یا <i>، <u>، <strike> یا <s>، <sup>، <sub>، <blockquote>، <code>، <pre>، <hr>، <br>، <p>، <a href="" title="">، <span style="">، <div align="">
تجدید کد امنیتی